TRWC

Published in TRWC

Hashim Mustapha penyelamat Kelantan?

Apr 16, 2014 Hit: 732 Written by 
Hashim Mustapha penyelamat Kelantan?

Md Zuki :Pegawai Media KAFA
Untuk info.. jika Hashim xdop dalam team sekarang harus Kelantan di denda sebab hanya Hashim yg ada Lesen A dalam Team sekarang..
Fahami situasi..

Oleh itu, semua penyokong Kelantan diseru tidak terikut-ikut dengan segelintir pihak yang cuba menyalahkan Hashim Mustapha dalam meletakkan posisi pemain dalam setiap perlawanan dan berkuasa penuh dalam urusan kejurulatihan sehingga dianggap antara faktor kekalahan Kelantan musim ini. Selain itu mereka juga cuba mengapi-apikan Hashim Mustapha penyebab kekalutan pasukan Kelantan musim ini.

Pihak ini juga telah menerbit laman Page Facebook khas untuk menyerang keperibadian Hashim Mustapha. Dengan ini semua penyokong Kelantan dirayu untuk memberi sokongan penuh kepada anak jati lagenda bolasepak Kelantan ini, jika Pahang boleh memberi keyakinan penuh kepada Zainal Abidin Hassan dan PDRM kepada Dollah Salleh apa salahnya kita cuba memberi peluang kepada Hashim Mustapha pula.

 

 

Last modified on %AM, %17 %144 %2014 %02:%Apr
Read 732 times
Rate this item
(1 Vote)

Ikuti berita TRWC

Daftar sekarang dan terima top artikel daripada TRWC dalam inbox anda setiap minggu. Sign up now and receive top stories from TRWC in your inbox every week

banerwebjc1

Instagram