TRWC

Published in TRWC

Norhafiz: Jasamu dikenang

Nov 26, 2017 Hit: 570 Written by 
Norhafiz: Jasamu dikenang

Sekalung penghargaan kepada pemain lejen Norhafiz Zamani Misbah dengan ucapan jutaan terima kasih dan selamat maju jaya.

Bismillahirahnirrahim..
Terasa berat kaki ini mahu melangkah meninggalkan negeri yg mana sudah Angah anggap negeri ke2 Angah..Sayu mahu meninggalkan kawan kawan dan rakyat Kelate yg melayan baik Angah sepanjang 3tahun berada disini..

FB IMG 1511660541116

Banyak kenangan ketika berada disini..Ketika mula mula melangkah disini,Angah sudah dilayan baik oleh semua peminat TRW..Walaupon Angah gagal menghadiahkan sebarang kejuaraan kepada kalian,kalian tetap melayan Angah dan rakan2 TRW dengan baik..

Tak mampu untuk Angah coretkan panjang panjang kerana emosi sudah mengatasi segalanya..Angah memohon maaf andai ada terkurang dalam melayan kamu semua..Maaf juga kalau kamu semua marah dengan prestasi Angah..Andai sudah bercucu nanti,akan Angah ceritakan kepada mereka.."Atok pernah bermain bola bersama satu pasukan hebat..Penyokongnya hebat..itulah KELATE!!"Mohon ampun sekali lg..Jumpa nanti tegurlah..InsyaAllah..Angah tak lupo kecek Kelate..

FB IMG 1511660430878

Salam perpisahan dan salam sayang dari Angah dan isteri..Jumpa lagi..Teruskan menyokong TRW!!GOMO KELATE GOMO!!SEP KITO JANGE PECOH!!

Read 570 times
Rate this item
(0 votes)

Ikuti berita TRWC

Daftar sekarang dan terima top artikel daripada TRWC dalam inbox anda setiap minggu. Sign up now and receive top stories from TRWC in your inbox every week

banerwebjc1

Instagram