TRWC

Published in TRWC

Indra Putra bersama Kuala Lumpur 2018

Dec 03, 2017 Hit: 652 Written by 
Indra Putra bersama Kuala Lumpur 2018

Indra Putra Mahayuddin disahkan akan menyarung jersi Kuala Lumpur untuk musim 2018 nanti. Sebagai seorang pemain yang banyak membantu mencipta kejayaan bersama Kelantan dan pemain senior yang paling bernilai musim 2017, seluruh penyokong Kelantan mengucapkan Selamat maju jaya,  Terima kasih atas jasa dan sumbangan.

indra putra kl 2018

Rata-rata ramai penyokong Kelantan berasa kecewa dengan kegagalan KAFA dalam mengekalkan Indra Putra untuk musim 2018, namun apakan daya mungkin KAFA ada alasannya tersendiri untuk tidak mengekalkan pemain ini. Selaku penyokong setia, kita harus berlapang dada dan menanti sepak mula musim 2018 dengan penuh yakin kepada pengurusan baru KAFA 2018.

Pelaburan bagi membina kembali pasukan ini bukan satu jumlah yang kecil, ditambah lagi dengan bebanan hutang mencecah RM8 juta seperti yang diumumkan oleh presiden KAFA semalam, menunjukkan KAFA amat memerlukan sokongan semua untuk membina pasukan ini samada sokongan melalui penajaan mahupun sekadar sokongan moral.

 

Selamat maju jaya,  Terima kasih atas jasa dan sumbangan Indra Putra kepada sejarah bola sepak Kelantan.

BERSATU DEMI KELATE

GOMO KELATE GOMO.

Read 652 times
Rate this item
(5 votes)

Ikuti berita TRWC

Daftar sekarang dan terima top artikel daripada TRWC dalam inbox anda setiap minggu. Sign up now and receive top stories from TRWC in your inbox every week

banerwebjc1

Instagram