penajatrwkayangan

Web-Banner 3rd-Parties2

News Feed

01:02:54 am Monday, 13 February 2012 share | Comments are not allowed for your group!
As'kum semua penyokong TRW..
Saya mencadangkan pihak pengurusan webbsite TRW menyediakan ruang untuk download penuh setiap perlawanan yang melibatkan pasukan yang disayangi TRW.. Tak puah stakat tengok vedio jaringan gol sahaja.. Harap mendapat perhatian pihak pengurusan webbsite TRW>> Terima Kasih.. Gomo Klate Gomo..
ajax-loader Please wait! Comments are being loaded...
00:01:23 am Wednesday, 11 January 2012 share | Comments are not allowed for your group!
ejah tiket bah dulu nak balik tengok game nge PKNS neh
ajax-loader Please wait! Comments are being loaded...
13:01:42 pm Friday, 06 January 2012 share | Comments are not allowed for your group!
samo2 penuh kan stadium bukit jalil male esok....
ajax-loader Please wait! Comments are being loaded...
05:11:03 am Wednesday, 23 November 2011 share | Comments are not allowed for your group!
trw telah membuktikan kemampuan beraksi di peringkat antarabangsa dengan melayakan diri beraksi di liga afc 2012..ini membuktikan trw adalah pasukan yang berkualiti dan akan digeruni di asia tenggara mahupun eropah pada masa akan datang..diharapkan ini akan lebih membuka mata coach k rajagobal untuk menyerap lebih ramai pemain kelantan beraksi bersama skuad kebangsaan dan bukan hanya diskriminasi semata2..pemain2 kelantan telah membuktikan kemampuan mereka dengan memenangi beberapa piala utama liga malaysia musim lepas..ini membuktikan mereka layak untuk menyarung jersi kebangsaan bagi mengembalikan kegemilangan bola sepak malaysia di asia mahupun eropah..coach utama negara dilihat memperanak tirikan pemain yang menyarung jersi trw..saya tidak menafikan pemain yang sedia ada juga bagus dan berkualiti tetapi pemain trw juga harus diberi peluang untuk menyerlahkan bakat mereka bersama skuad kebangsaan..kadang2 seorang jurulatih juga harus mengambil kira pendapat yang diluahkan oleh peminat dan bukan hanya ego dan ikut kepala sendiri sahaja..coach berperanan membentuk sebuah pasukan yang mantap tapi perlu diingat peminat akan mnentukan jatuh bangun sesebuah pasukan..
ajax-loader Please wait! Comments are being loaded...
03:11:38 am Friday, 11 November 2011 share | Comments are not allowed for your group!
trw 2012 ganah!!!
ajax-loader Please wait! Comments are being loaded...
trwc-team
Posts: 3
01:10:41 am Monday, 24 October 2011 share | Comments are not allowed for your group!
Selangor
Khairul Fahmi Che Mat (Kelantan) ---> Selangor
Badri Radzi (Kelantan) ---> Selangor
S Chanturu (Kelantan) ---> Selangor

Negeri Sembilan
Farisham Ismail (Kelantan) ---> Negeri Sembilan
Baddrol Bakhtiar (Kedah) ---> Negeri Sembilan

Perak
Abdul Hadi Yahya (Terengganu) ---> Perak
Hardi Jaafar (Selangor) ---> Perak

Kelantan
Jocip Bonacin (Croatia) ---> Kelantan
Azmi Muslim (Kedah) ---> Kelantan
Safiq Rahim (Selangor) ---> Kelantan
Amirul Hadi Zainal (Selangor) ---> Kelantan
Yong Kuong Yong (Kuala Lumpur) ---> Kelantan
Fakri Saarani (Negeri Sembilan) ---> Kelantan
Azlan Ismail (Kedah) ---> Kelantan
Wan Zaharul Nizam (Harimau Muda A) ---> Kelantan
Nizarudin Yusof (Felda United) ---> Kelantan
Azizi Mat Rose (T-Team) ---> Kelantan
Norfarhan Mohammad (T-Team) ---> kelantan
Butller (Ex coach Yangoon Fc) ----> Kelantan

ATM
Hairuddin Omar (Negeri Sembilan ) ---> ATM
Aidil Zafuan (Negeri Sembilan) ---> ATM
Zaquan Adha (Negeri Sembilan) ---> ATM
Nizad Ayub (Kelantan) ---> ATM
Ramzul Zahini Adenan (Kelantan) ---> ATM
K Soley (Kelantan) ---> ATM
Danail Fadzli (Kelantan) ---> ATM
Santhiananthan (Ex CEO ARMY) ---> ATM

Kedah
Marlon Alex James (Vancouver Whitecaps FC) ---> Kedah
Nelson Sam Martin ---> Kedah
Akmal Rizal Rakhli (Perak) ---> Kedah
Razali Umar Kandasamy (Perak) ---> Kedah
Rizal Fahmi (Kelantan) ---> Kedah
Indra Putra (T-Team) ---> Kedah

Johor FC
Fitri Omar (MP Muar) ---> Johor FC
Nurul Azwan Roya (Kelantan) ---> Johor FC
K.devan (Ex coach selangor) ---> Johor FC

Sarawak
Alexis Ngambi (Cameroon) ---> Sarawak
Kalle Sone (Cameroon) ---> Sarawak
Joseph Kalang Tie (Terengganu) ---> Sarawak
ajax-loader Please wait! Comments are being loaded...
20:10:15 pm Sunday, 23 October 2011 share | Comments are not allowed for your group!
player kelantan kalau nak main bola sebab publisiti, baik tak payah, kesian kat penyokong. anda haru sedar setiap penyokong perasan dengan prestasi anda atas padang sama ada anda betul2 berjuang atau main loleh2..
ajax-loader Please wait! Comments are being loaded...
08:06:14 am Thursday, 16 June 2011 share | Comments are not allowed for your group!
Asallamualaikum wr wbt
Tahniah kepada semua Pemain TRW
Keputusan :Final Dengan Trengganu baharu baharu ini menjadi satu PENGAJARAN (Keputusan yang mungkin........)

Ambo sangat tak puah hati dalam Stadium National VIP yang paling tertinggi ialah 1-DYMM SERI PADUKA BAGINDA YANG DIPERTUAN AGONG 2- DYMM AL SULTAN KELANTAN.
Kalah pun apa salah beri Kehormatan pada Tuanku DYMM AL SULTAN naik kepentas bersama dengan DYMM SERI PADUKA.....
ajax-loader Please wait! Comments are being loaded...
22:06:41 pm Wednesday, 15 June 2011 share | Comments are not allowed for your group!
stuju dop lau kafa anjur tnding design jrsi utk msim 2012??ni bleh bri pluang kpd pmint trw design bju utk psukan trw
ajax-loader Please wait! Comments are being loaded...
16:06:00 pm Tuesday, 14 June 2011 share | Comments are not allowed for your group!
SALAM..TAHNIAH PADA DAUDSU NGAN MATYO..BERJUANGAN ANDA 1 JAH LAGI..HOPE TRW THE BEST..
ajax-loader Please wait! Comments are being loaded...

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/izad/public_html/templates/gk_icki_sports/html/pagination.php on line 129

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/izad/public_html/templates/gk_icki_sports/html/pagination.php on line 135

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/izad/public_html/templates/gk_icki_sports/html/pagination.php on line 129

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/izad/public_html/templates/gk_icki_sports/html/pagination.php on line 135

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/izad/public_html/templates/gk_icki_sports/html/pagination.php on line 129

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/izad/public_html/templates/gk_icki_sports/html/pagination.php on line 135

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/izad/public_html/templates/gk_icki_sports/html/pagination.php on line 129

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/izad/public_html/templates/gk_icki_sports/html/pagination.php on line 135

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/izad/public_html/templates/gk_icki_sports/html/pagination.php on line 129

Warning: Illegal string offset 'active' in /home/izad/public_html/templates/gk_icki_sports/html/pagination.php on line 135